• Out-of-Stock

Description Diet Food Halva Paste with Date Syrup (Krem Chałwowy z Syropem Daktylowym) - 300g

Attention

Suplement diety.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Composition

Diet Food Halva Paste with Date Syrup (Krem Chałwowy z Syropem Daktylowym) - 300g

Porcja: 100 g
Mass net: 300.00 g
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa
  na 100 g % RWS*
Wartość Energetyczna (energia) 2133 kJ / 510 kcal -
Tłuszcz 40 g -
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 5.6 g -
Węglowodany 22 g -
- w tym cukry 13 g -
Błonnik 14 g -
Białko 10 g -
Sól 1 g -

*RWS - Reference intake value.

Składniki: 100 % zmielone, prażone bio ziarna sezamu 80 %, bio syrop daktylowy 19 %, sól.

Produkt może zawierać orzechy.

Diet Food Halva Paste with Date Syrup (Krem Chałwowy z Syropem Daktylowym) - 300g

Ref: DIF/298
23.42 pln
3 portions / 300g1 portion / 7.81 pln100 g / 7.81 pln

Currently out of stock.

Enabling the notification here does not constitute consent to receiving newsletters or other advertisements by e-mail. This only consents to sending information about the re-availability of this product.

Masz ustawione powiadomienie o obecności produktu. Kiedy produkt pojawi się w naszym magazynie zostaniesz powiadomiony na podany email.

Check alternatives
promotion code

GRAB 10% OFF

*APPLIES TO ORDERS FROM PLN 150

CODE: BEST15
Similar products
6PAK Nutrition Peanut Butter Crunchy - 908g

6PAK Nutrition Peanut Butter Crunchy - 908g

 opinions (13)
1 portion / 0.69 pln
24.99 pln
Quick contact

Helpline

(32) 308 00 02

Advice to email
porady@bodypak.pl

533 369 898

Fast contact

Fill the form

Latest articles