MuscleMeds Carnivor - 1816g - 2080g

  • Reference: MM/005
MuscleMeds Carnivor - 1816g - 2080g View larger
Składniki odżywcze w 100 G
B Białko: 67.60%
T Tłuszcze: 0.00%
W Węglowodany: 23.50%

MuscleMeds Carnivor - 1816g - 2080g

  • Reference: MM/005

MuscleMeds Carnivor - 1816g - 2080g

Produkt wycofany ze sprzedaży
MarkaMuscleMeds
FormPowder
Opakowanie1816g

Dostawa już od 10,99 PLN

Sprawdź koszty wysyłki

Gratisy do każdego zamówienia

Zobacz jaki prezent możesz wybrać

30-dniowe prawo zwrotu

Inne gramatury:

61 portions / 2038g
1 porcja / 3,11 PLN
189,99 PLN
Tego produktu nie ma na stanie.
28 portions / 908g
1 porcja / 3,93 PLN
109,99 PLN
Tego produktu nie ma na stanie.
Opinie (0)

No customer reviews for the moment.

Description

Description

  • PROTEIN ISOLATE BOVINE
  • ANABOLIC NITROGEN RETENTION TECHNOLOGY
  • 20 TIMES MORE THAN CREATINE STEAK

Kai Greene was the object of tests conducted by researchers MuscleMeds. The experiments involved the development of formula supplements. After completion of the study revealed to the media the results and allows the product to sell. The result of the experiment was a great success and a breakthrough was to use (currently the most important in bodybuilding) macrocomponent - proteins.

HIGH QUALITY PROTEIN BEEF helped Kai Greene dowalić smile and WIN ARNOLD CLASSIC 2009!

When the researchers determined the amount of protein consumed by Kaia, they come to the conclusion that the bodybuilder made more progress, basing their diet on beef than when taking whey protein and casein. Kai achieved great gains consuming 2-3 kg of beef a day, but the amount of red meat resulted in upset stomach. Unsatisfactory was also the level of absorbed fat and cholesterol, which exceeded the limit assumed by scientists MuscleMeds. The experiment led to the creation of Carnivor, the world's first beef protein isolate, which has become a key factor in the growth of muscle mass Kai and Arnold Classic competition allowed him to win the first place.

The world's first beef protein isolate Carnivor is 350% more concentrated than steak and much more concentrated than whey protein, which does not contain any fat or cholesterol!

Carnivor uses the latest technology of extraction, hydrolysis and isolation, thus providing muscle building the capacity of proteins red meat with higher levels of amino acids than any protein using whey, soy, milk or eggs.

ANABOLIC Nitrogen Retention Technology (ANRT) recycles aminos and minimizes SECRETION OF AMMONIA.

ANRT is the biggest breakthrough in muscle building supplements. While protein is critical for muscle growth, paradoxically, may prove to be an inhibiting factor increases. It works here a simple mechanism: the more protein means more production of ammonia, which inhibits the development of the masses, if not properly neutralized. ANRT is an advanced technology, and to neutralize the ammonia, and re-use of amino acids in anabolic pathways, making the muscles by increased retention of nitrogen.

20 TIMES MORE THAN CREATINE steak!

One of the advantages of beef is high creatine content. Beef is one of the best natural sources of this compound. To raise the activation of anabolism and fill the muscle cells to a higher level, each serving of Carnivor supplies 20 times more creatine than steak, filling your muscles for explosive strength and growth.

APPENDIX BCAA FOR MORE anabolism and catabolism REDUCTION.

To further increase the power of the anabolic muscle building Carnivor contains an extra dose of BCAA (branched chain amino acids), which added to isolate the protein of beef, a positive effect on nitrogen balance, increases protein synthesis, reduce catabolism and reduces post-exercise fatigue.


* Depending on the weight of taste and nutritional value may vary slightly.

Recommended use:

  • Day Training:
    1-3 servings per day, depending on demand
  • Non-training day:
    1-3 servings per day, depending on demand

UWAGA - kopiowanie oraz rozpowszechnianie opisów produktów zamieszczonych w sklepie BODYPAK.PL jest zabronione!
Zgodnie z Ustawą z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz. U. z 2006 r. Nr 90, poz. 631 z późn. zm.)

Uwagi

Suplement diety / Środek spożywczy zastępujący całodzienną dietę, do kontroli masy ciała.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej do 25°C. Chronić przed światłem.

Composition

Composition

SKŁADNIKI AKTYWNE:Carnivor (wanilia)
Porcja: 34g
Ilość porcji w opakowaniu: 53
Opakowanie: 1816g
Zawartość:w 1 porcjizaw:% RWS
Kalorie128kcal
Kalorie pochodzące z tłuszczu0kcal
Tłuszcz całkowity0g0%
Tłuszcze nasycone0g0%
Tłuszcze trans0g
Cholesterol0 mg0
Węglowodany całkowite8g3%
Błonnik0g0%
Cukry0g
Białko%23g46%
Sód44mg2%
Potas6mg<1%
Witamina A80UI2%
Witamina C25mg42%
Tiamina0,1mg7%
Ryboflawina0,2mg12%
Niacyna8,2mg41%
Witamina B66,5mg325%
Witamina B12100µg1667%
Wapń23mg2%
Fosfor20 mg2%
Magnez2 mg<1%
Inne składniki: CARNIVOR BPI - hydrolizowany izolat białka wołowego, monohydrat kreatyny, BCAA (leucyna, walina, izoleucyna), Anaboliczna Technologia Retencji Azotu: GKS (alfa-ketoglutaran glutaminy), OKG (alfa- ketoglutaran ornityny), AKG (alfa-ketoglutaran), KIC (alfa-ketoizokapronian), maltodekstryny, hydrolizowana żelatyna, naturalne i sztuczne aromaty, dwutlenek krzemu, sól, acesulfam potasu, sukraloza.
* % Referencyjna wartość spożycia


Szybki kontakt:

Porady na email
porady@bodypak.pl
Porównaj produkty
0
Usuń z porównania
Ukryj
Wyczyść