Endomorfik - charakterystyczne cechy sylwetki, dieta, trening i suplementacja
Endomorficy, jak również mezomorficy oraz ektomorficy, stanowią jedną z trzech głównych kategorii budowy ciała. Charakteryzują się oni tendencją do szybkiego...
Opis PhD Nutrition Pharma Whey HT+ - 2250 g
PhD Nutrition Pharma Whey HT+ to wysokobiałkowy suplement diety w proszku, w składzie którego znajduje się połączenie trzech form białka serwatkowego (koncentrat, izolat, hydrolizat) z dodatkiem peptydów leucyny (PepForm®).
Uwagi
Suplement diety.
Nie może być stosowany jako zamiennik bądź substytut zróżnicowanej diety.
Nie należy przekraczać zalecanego dziennego spożycia.
Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu.
Produktu nie należy podawać matkom karmiącym oraz kobietom w ciąży.
Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Tabela składu
Zawiera substancję słodzącą.
Porcja: | 25 g |
Ilość porcji w opakowaniu: | 90 |
Opakowanie: | 2250 g |
Masa netto: | 2250.00 g |
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||||
na 25 g | % RWS* | na 100 g | % RWS* | |
Wartość Energetyczna (energia) | 418 kJ / 99 kcal | - | 1672 kJ / 395 kcal | - |
Tłuszcz | 1.4 g | - | 5.8 g | - |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1 g | - | 4.1 g | - |
Węglowodany | 2.4 g | - | 9.5 g | - |
- w tym cukry | 1.7 g | - | 6.8 g | - |
Błonnik | 0.14 g | - | 0.56 g | - |
Białko | 19 g | - | 76 g | - |
Sól | 0.06 g | - | 0.24 g | - |
Witamina B12** | 2 µg | 80 % | 8 µg | 320 % |
Potas** | 125 mg | 6 % | 500 mg | 25 % |
Wapń** | 115 mg | 14 % | 460 mg | 58 % |
Fosfor** | 68 mg | 10 % | 273 mg | 39 % |
Selen** | 9.5 µg | 17 % | 38 µg | 69 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Wartości odżywcze podane są dla produktu o smaku waniliowym. Mogą się od siebie różnić w zależności od wybranej wersji smakowej.
Składniki (dla produktu o smaku waniliowym): koncentrat białka serwatki (mleko), izolat białka serwatki (mleko), aromaty, hydrolizowany izolat białka serwatki (mleko), PepForm® peptydy leucyny (mleko), stabilizatory (guma ksantanowa, guma guar), emulgator (E322: lecytyna słonecznikowa), substancja słodząca (sukraloza).
Składniki (dla produktu o smaku truskawkowym): koncentrat białka serwatki (mleko), izolat białka serwatki (mleko), aromaty, hydrolizowany izolat białka serwatki (mleko), PepForm® peptydy leucyny (mleko), stabilizatory (guma ksantanowa, guma guar), barwnik (czerwień buraczana), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), emulgator (E322: lecytyna słonecznikowa), substancja słodząca (sukraloza).
Składniki (dla produktu o smaku czekolada-ciastko): koncentrat białka serwatki (mleko), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, izolat białka serwatki (mleko), aromaty, hydrolizowany izolat białka serwatki (mleko), PepForm® peptydy leucyny (mleko), stabilizatory (guma ksantanowa, guma guar), emulgator (E322: lecytyna słonecznikowa), substancja słodząca (sukraloza).
**Obecność witamin i składników mineralnych wynika z ich naturalnej zawartości w surowcach.
Obecnie brak na stanie.
Włączenie powiadomienia w tym miejscu nie jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na otrzymywanie newsletterów lub innych reklam drogą mailową. Jest to zgoda jedynie na wysłanie informacji o ponownej dostępności tego produktu.
Masz ustawione powiadomienie o obecności produktu. Kiedy produkt pojawi się w naszym magazynie zostaniesz powiadomiony na podany email.
Gwarancja Trusted Shops do kwoty 10 000 PLN
Otrzymasz zakupiony produkt albo zwrot pieniędzy
Realizacja zamówienia w ciągu 24h
Gratisy do każdego zamówienia od 49 PLN
Kup Teraz, Zapłać za 30 Dni
Infolinia
Porady na e-mail
porady@bodypak.pl
Szybki kontakt
Endomorficy, jak również mezomorficy oraz ektomorficy, stanowią jedną z trzech głównych kategorii budowy ciała. Charakteryzują się oni tendencją do szybkiego...
Betaina to pochodna glicyny - najprostszego aminokwasu białkowego. Jest niezbędna do prawidłowego metabolizmu homocysteiny. To od niej zależy ilość kwasu solnego w...
Mezomorfik to jedna z trzech podstawowych "typologii" budowy ciała, obok ektomorfika oraz endomorfika. W niniejszym artykule przedstawię dokładną charakterystykę...
Napisz swoją opinię