Soplówka jeżowata (Lion’s Mane) – działanie, właściwości i suplementacja
Coraz więcej osób szuka sposobów na naturalne pobudzenie i wsparcie pracy mózgu bez sięgania po syntetyczne środki. Jednym z najciekawszych odkryć ostatnich lat jest...
Opis

Wysokiej jakości preparat naturalnego pochodzenia. Każda porcja to 100% czysty aga wykorzystywany w roli substancji żelującej do żywności. Wystarczy zmieszać z niewielką ilością wody i odczekać 15 minut. Niezastąpiony w kuchni!
Targroch Agar-Agar – najwyższej jakości agar pozyskiwany z czerwonych wodorostów (Rhodophyceae) – najczęściej Gelidium i Gracilaria. Pod względem budowy zaliczany jest do grupy polisacharydów. Jest to w 100% naturalna, bezzapachowa i bezsmakowa substancja będąca zamiennikiem tradycyjnej żelatyny. Idealnie sprawdzi się w kuchni. Wystarczy dodać jego odpowiednią ilość do przyrządzanej potrawy w momencie jej wrzenia by po wszystkim uzyskać pożądaną formę. Należy dopilnować by proszek całkowicie się rozpuścił.
TARGROCH AGAR-AGAR – NATURALNY WYBÓR W KUCHNI!
Odmierzony agar wsypać do spodka lub kieliszka z niewielką ilością zimnej wody (najlepiej poniżej 20 st.C) Moczyć 10-15 minut . Zawartość wlać do przyrządzonej potrawy w momencie , kiedy zaczyna wrzeć . Mieszać często . Proszek powinien rozpuścić się całkowicie po 5 minutach .
Tabela składu
| Porcja: | 5 g |
| Ilość porcji w opakowaniu: | 20 |
| Opakowanie: | 100 g |
| Masa netto: | 0.00 g |
| Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||
| na 5 g | % RWS* | |
| Wartość Energetyczna (energia) | 36kJ / 8.6kcal | - |
| Tłuszcz | < 0.1 g | - |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0.01 g | - |
| Węglowodany | 0.02 g | - |
| - w tym cukry | 0 g | - |
| Błonnik | 4.3 g | - |
| Białko | <0.1 g | - |
| Sól | <0.01 g | - |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Opinie
Coraz więcej osób szuka sposobów na naturalne pobudzenie i wsparcie pracy mózgu bez sięgania po syntetyczne środki. Jednym z najciekawszych odkryć ostatnich lat jest...
Black Friday 2025 w Bodypak to miesiąc rekordowych obniżek na wybrane produkty, które cieszą się największym zainteresowaniem naszych klientów. Przygotowaliśmy ranking...
Coraz więcej osób aktywnych zmaga się z bólem brzucha, wzdęciami, zgagą czy uczuciem ciężkości po posiłkach. IBS, SIBO i refluks to jedne z najczęstszych przyczyn tych...