Dieta na zdrowe jelita – co jeść, aby wspierać mikrobiotę?
Jelita potrafią być cichym centrum dowodzenia: wpływają na energię, odporność, samopoczucie, a nawet na to, jak Twoje ciało regeneruje się po treningu. Gdy mikrobiota...
Opis

6PAK Nutrition Zero Syrup Chocolate-Cookie to syrop o smaku ciasteczka czekoladowego. Zawiera substancję słodzącą.
Jeżeli szukasz syropu, który nie zawiera tłuszczu i cukrów, koniecznie wypróbuj 6PAK Nutrition Zero Syrup Chocolate-Cookie, czyli syropu o smaku ciasteczka czekoladowego. To smakowity i aromatyczny produkt o idealnej konsystencji, który będzie świetnie komponował się z różnymi deserami i przekąskami oraz będzie stanowił ich smaczne urozmaicenie. Jest idealnym wyborem, jeżeli chcesz uzupełnić swój jadłospis o syrop, który ma niską wartość energetyczną. 6PAK Nutrition Zero Syrup to po prostu świetny dodatek będący wyśmienitym uzupełnieniem codziennej diety. Na pewno przypadnie Ci do gustu!
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Porcję produktu 5 ml stosować jako dodatek do dań, deserów, napojów. Stosować w zależności od indywidualnych potrzeb, spożyć bezpośrednio po przygotowaniu. Rozwarstwienie syropu jest naturalnym procesem. Przed użyciem wstrząsnąć.
Tabela składu
Zawiera substancję słodzącą.
| Porcja: | 5 ml |
| Ilość porcji w opakowaniu: | 100 |
| Opakowanie: | 500 ml |
| Masa netto: | 500.00 ml |
| Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||||
| na 5 ml | % RWS* | na 100 ml | % RWS* | |
| Wartość Energetyczna (energia) | 1 kJ / 0 kcal | 0 % | 26 kJ / 6 kcal | - |
| Tłuszcz | 0 g | - | 0.1 g | - |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | - | 0.1 g | - |
| Węglowodany | 0 g | - | 0.7 g | - |
| - w tym cukry | 0 g | - | 0 g | - |
| Błonnik | 0 g | - | 0.7 g | - |
| Białko | 0 g | - | 0.3 g | - |
| Sól | 0.01 g | 0 % | 0.11 g | - |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: woda, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (0,8 %), aromat, błonnik cytrusowy, substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoensan sodu), regulator kwasowości (kwas mlekowy), substancja słodząca (sukraloza), sól.
Może zawierać mleko, soję, gorczycę, seler.
Uwagi
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze pokojowej, z dala od bezpośredniego światła słonecznego. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.
Opinie
Jelita potrafią być cichym centrum dowodzenia: wpływają na energię, odporność, samopoczucie, a nawet na to, jak Twoje ciało regeneruje się po treningu. Gdy mikrobiota...
Kolagen morski i wołowy różnią się źródłem pochodzenia, lecz działają w bardzo podobny sposób — wspierają regenerację tkanek, kondycję skóry, stawów i układu ruchu. W...
Dobór odpowiedniego białka ma ogromne znaczenie dla kobiet prowadzących aktywny styl życia, szczególnie wtedy, gdy zależy im na budowie mięśni. Wsparcie trawienia i...