- OLEJ DO SMAŻENIA - BEZZAPACHOWY
- WYSOKIEJ JAKOŚCI OLEJ KOKOSOWY
- NATURALNE POCHODZENIE
- DOBRZE SIĘ PRZYSWAJA I BEZPROBLEMOWO TRAWI
- WPŁYWA POZYTYWNIE NA UKŁAD IMMUNOLOGICZNY
- PRZYPISUJE SIĘ MU WŁAŚCIWOŚCI BAKTERIOBÓJCZE
- DOBRA ALTERNATYWA DLA TŁUSZCZY POCHODZENIA ZWIERZĘCEGO (MOŻE BYĆ STOSOWANY PRZEZ WEGETARIAN)
Wysokiej jakości naturalny olej kokosowy. Jest to bardzo dobrze przyswajalne oraz łatwostrawne źródło energii. Stanowi dobrą alternatywę dla tłuszczy pochodzenia zwierzęcego. Nie zawiera zbędnych dodatków chemicznych! Bardzo dobrze smakuje zarówno ze słonymi, jak i słodkimi dodatkami!
Oli-Oli Olej kokosowy może być wykorzystywany z powadzeniom podczas gotowania (co z pewnością przypadnie do gustu wegetarianom). Pod względem chemicznym w połowie składa się z kwasu aleurytowego mający zbawienny wpływ na pracę układu immunologicznego człowieka. Wiele osób przypisuje mu wpływ na przedłużenie młodości.
OLI-OLI OLEJ KOKOSOWY – NATURALNIE!