
Maślan sodu a probiotyki – podobieństwa, różnice i czy można stosować razem?
Zdrowie jelit i równowaga mikrobioty to fundament dobrej kondycji całego organizmu, dlatego coraz częściej w codziennej diecie pojawiają się suplementy wspierające...
Opis
6PAK Nutrition Zero Sauce Hot Ketchup to lekko pikantny sos hot ketchup. Zawiera substancję słodzącą.
Szukasz sosu, który nie zawiera tłuszczu i cukrów? 6PAK Nutrition Zero Sauce Hot Ketchup to stanowczo produkt dla Ciebie! To znakomity, delikatnie ostry sos, który będzie świetnym dodatkiem do przeróżnych dań i przekąsek. To produkt o idealnie wyważonym smaku i odpowiedniej konsystencji, który może stanowić doskonałe uzupełnienie każdej kuchni. Jest także właściwym wyborem, jeżeli chcesz uzupełnić swój jadłospis o produkt, który ma niską wartość energetyczną. 6PAK Nutrition Zero Sauce Hot Ketchup jest wyśmienitym urozmaiceniem codziennej diety, który podkreśli smak każdej potrawy. Na pewno będzie częstym dodatkiem do Twoich posiłków!
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Porcję produktu 5 ml stosować jako dodatek do dań. Stosować w zależności od indywidualnych potrzeb, spożyć bezpośrednio po przygotowaniu. Rozwarstwienie sosu jest naturalnym procesem. Przed użyciem wstrząsnąć.
Tabela składu
Zawiera substancję słodzącą.
Porcja: | 5 ml |
Ilość porcji w opakowaniu: | 100 |
Opakowanie: | 500 ml |
Masa netto: | 500.00 ml |
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||
na 5 ml | % RWS* | |
Wartość Energetyczna (energia) | 3 kJ / 1 kcal | 0 % |
Tłuszcz | 0 g | - |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | - |
Węglowodany | 0.1 g | 0 % |
- w tym cukry | 0.1 g | 0 % |
Błonnik | 0 g | - |
Białko | 0 g | - |
Sól | 0.17 g | 3 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: woda, koncentrat pomidorowy (8%), sól, aromat, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), błonnik cytrusowy, mielona papryka słodka, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ekstrakty przypraw, substancja konserwująca (sorbinian potasu), substancja słodząca (sukraloza).
Może zawierać mleko, soję, gorczycę, seler.
Uwagi
Nie spożywać w przypadku uczulenia (nadwrażliwości) na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w temperaturze max. 20°C, z dala od światła, w miejscu niedostępnym dla dzieci. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.
Opinie
Zdrowie jelit i równowaga mikrobioty to fundament dobrej kondycji całego organizmu, dlatego coraz częściej w codziennej diecie pojawiają się suplementy wspierające...
Odchudzanie to temat wzbudzający ogromne zainteresowanie, a coraz więcej badań potwierdza, że zdrowie jelit ma istotny wpływ na kontrolę masy ciała. Kwas masłowy...
Chcesz pozbyć się zmarszczek i zadbać o młodszy wygląd skóry? Kluczem może być odpowiednia suplementacja kolagenem – białkiem, które odpowiada za jędrność,...