- Obecnie brak na stanie
Obecnie brak na stanie.
Włączenie powiadomienia w tym miejscu nie jest jednoznaczne z wyrażeniem zgody na otrzymywanie newsletterów lub innych reklam drogą mailową. Jest to zgoda jedynie na wysłanie informacji o ponownej dostępności tego produktu.
Masz ustawione powiadomienie o obecności produktu. Kiedy produkt pojawi się w naszym magazynie zostaniesz powiadomiony na podany email.
Opis
Wiele osób, w tym zawodowych sportowców uwielbia smak smażonych dań, niestety nie są one najzdrowszym wyborem. Dodatkowo ich wysoka kaloryczność przysparza wielu problemów ze zbilansowaniem codziennej diety. Jeżeli jesteś na etapie rozmyślań „jak sobie z tym poradzić” - możesz odetchnąć ze spokojem! Dzięki temu produktowi będziesz mógł przygotować swoje ulubione potrawy bez grama tłuszczu! Proponowany olej nie wpływa na smak ani zapach pokarmu. Podobnie jak w przypadku tradycyjnych olejów zapobiega przyleganiu i przywieraniu do powierzchni smażonych pokarmów.
Oli-Oli Olej Rzepakowy do smażenia jest odpowiedzią na Twoje potrzeby! Będziesz mógł jeść smacznie i bez zamartwiania się o swoją dietę! Niezależnie od stosowanej diety będziesz mógł wyeliminować wszelkie niepotrzebne tłuszcze. Jest bardzo łatwy w użytkowaniu – wystarczy napryskać na pożądaną powierzchnię, np. patelnię, garnek, grill itd.
OLI-OLI OLEJ RZEPAKOWY DO SMAŻENIA – TWOIM SPOSOBEM NA SMACZNE I BEZKALORYCZNE POTRAWY!
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Wstrząsnąć przed użyciem, skierować aplikator zgodnie ze strzałką i nacisnąć.
Przekręcić puszkę o 45 stopni od pionu i rozpylać z odległości 15-30 cm od powierzchni.
Dla lepszego efektu, lekko podgrzać naczynie przed dodaniem produktu przeznaczonego do smażenia.
Tabela składu
| Porcja: | 0.25 g |
| Masa netto: | 170.00 g |
| Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||
| na 0.25 g | % RWS* | |
| Wartość Energetyczna (energia) | 0 kcal / 0 kJ | - |
| Tłuszcz | 0 g | - |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | - |
| Węglowodany | 0 g | - |
| - w tym cukry | 0 g | - |
| Białko | 0 g | - |
| Sól | 0 g | - |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: Olej rzepakowy**, lecytyna, woda (dla przeźroczystości), gaz wypychający.
**Jest źródłem niewielkiej ilości tłuszczu na jednostkę spożycia.
Opinie
Jelita potrafią być cichym centrum dowodzenia: wpływają na energię, odporność, samopoczucie, a nawet na to, jak Twoje ciało regeneruje się po treningu. Gdy mikrobiota...
Kolagen morski i wołowy różnią się źródłem pochodzenia, lecz działają w bardzo podobny sposób — wspierają regenerację tkanek, kondycję skóry, stawów i układu ruchu. W...
Dobór odpowiedniego białka ma ogromne znaczenie dla kobiet prowadzących aktywny styl życia, szczególnie wtedy, gdy zależy im na budowie mięśni. Wsparcie trawienia i...