BioTech Protein Muffin - 750g

BioTech
100 g / 5,33 pln
39,99 pln
Najniższa cena z 30 dni przed promocją: 44,99 pln -11%
Smak

Wysyłka w 24h

Odroczone płatności

Gratisy do wyboru

Gwarancja zakupów

Data ważności produktu:
BioTech Protein Muffin - 750g: 2024-11-24

Opis

BioTech Protein Muffin - 750g

Zalecane spożycie / sposób przygotowania

Nagrzej piekarnik do 180 st. C. Wymieszaj 1 porcję (75 g = 4 czubate łyżki stołowe) proszku z 60 ml wody = 6 łyżek stołowych wody i 10 g = 1 łyżkę stołową oleju słonecznikowego, do uzyskania gładkiej konsystencji. Piecz przez 14 minut w foremkach do muffinów, następnie wyciągnij z piekarnika i odstaw na 10 minut. Ta ilość wystarcza na 3 muffiny. Można przygotować również z tłuszczem kokosowym lub masłem.

Tabela składu

BioTech Protein Muffin - 750g

Zawiera substancję słodzącą.

Porcja: 75 g
Ilość porcji w opakowaniu: 10
Opakowanie: 750 
Masa netto: 750.00 g
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa
  na 100 g % RWS*
Wartość Energetyczna (energia) 1878 kJ / 449 kcal -
Tłuszcz 22 g -
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone 13 g -
Węglowodany 46 g -
- w tym cukry 14 g -
Białko 22 g -
Sól 1.4 g -

*RWS - Referencyjna wartość spożycia.

Składniki: wiórki białej czekolady [tłuszcz kakaowy, pełnotłuste mleko w proszku, mleko w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, emulgator (lecytyny soja), aromaty], pełnotłuste mleko w proszku, mąka ryżowa, hydrolizowane białko 6,8 %, całe jajo w proszku, koncentrat białka serwatki (mleko) 3,5 %, izolat białka serwatki (mleko) 1,1 %, aromaty, proszek do pieczenia [substancje spulchniające (węglany sodu, difosforany), skrobia kukurydziana], błonnik bambusowy, substancja spulchniająca (węglany sodu), substancja słodząca (sukraloza).

Wyprodukowano w zakładzie przetwarzającym mleko, jaja, soję, orzeszki ziemne, skorupiaki, ryby, inne mięczaki, dwutlenek siarki i orzechy.

Uwagi

Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci.
Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.

Opinie

Najnowsze artykuły

PRZECZYTAJ WIĘCEJ ARTYKUŁÓW