
Typy kolagenu – 1, 2 i 3. Zestawienie, jaki wybrać?
Kolagen to rodzaj białka, które odpowiada przede wszystkim za budowę tkanek w organizmie człowieka. Jego niedobór może wiązać się z gorszą kondycją skóry czy...
Opis
6PAK Nutrition Zero Syrup Vanilla to syrop o smaku waniliowym. Zawiera substancję słodzącą.
Jeżeli szukasz syropu, który nie zawiera tłuszczu i cukrów, koniecznie wypróbuj 6PAK Nutrition Zero Syrup Vanilla, czyli syropu o smaku waniliowym. To smakowity i aromatyczny produkt o idealnej konsystencji,który będzie świetnie komponował się z różnymi deserami i przekąskami oraz będzie stanowił ich smaczne urozmaicenie. Jest idealnym wyborem, jeżeli chcesz uzupełnić swój jadłospis o syrop, który ma niską wartość energetyczną. 6PAK Nutrition Zero Syrup to po prostu świetny dodatek będący wyśmienitym uzupełnieniem codziennej diety. Na pewno przypadnie Ci do gustu!
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Tabela składu
Zawiera substancję słodzącą.
Porcja: | 5 ml |
Ilość porcji w opakowaniu: | 100 |
Opakowanie: | 500 ml |
Masa netto: | 500.00 ml |
Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||
na 5 ml | % RWS* | |
Wartość Energetyczna (energia) | 1 kJ / 0 kcal | 0 % |
Tłuszcz | <0.01 g | 0 % |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | <0.01 g | 0 % |
Węglowodany | 0.04 g | 0 % |
- w tym cukry | <0.01 g | 0 % |
Błonnik | <0.01 g | - |
Białko | <0.01 g | 0 % |
Sól | 0.04 g | 1 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: woda, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), aromat, substancje konserwujące (sorbinian potasu, benzoesan sodu), substancja słodząca (sukraloza), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), sól, barwnik (karmel amoniakalny).
Może zawierać mleko, soję, gorczycę, seler.
Uwagi
Nie spożywać w przypadku uczulenia (nadwrażliwości) na którykolwiek ze składników produktu. Przechowywać w szczelnie zamkniętym oryginalnym opakowaniu, w temperaturze max. 20°C, z dala od światła, w miejscu niedostępnym dla dzieci. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 4 tygodni.
Opinie
Kolagen to rodzaj białka, które odpowiada przede wszystkim za budowę tkanek w organizmie człowieka. Jego niedobór może wiązać się z gorszą kondycją skóry czy...
Wraz z wiekiem nasza skóra traci na jędrności i estetycznym wyglądzie. Jest to związane z wieloma czynnikami, które nie zawsze są zależne od nas. Na szczęście możemy...
Maślan sodu to jeden z najważniejszych składników wspierających zdrowie układu pokarmowego. Pomaga w regeneracji błony śluzowej jelit, łagodzi stany zapalne i wspiera...