Opis
Sprawdzi się w przypadku wszystkich osób aktywnych, w tym u oczekujących odpowiednich doznań organoleptycznych. Umożliwia wzbogacenie diety w białko, jak i jej urozmaicenie. Formuła wolna jest od przypadkowych dodatków i wypełniaczy. Sięgnij po sprawdzony i pewny produkt. Polecamy!
Trec Isolate 100 - najwyższej jakości izolat serwatki WPI będący jednym z najlepszych źródeł pełnowartościowego budulca dla Twoich mięśni. Odpowiednio prowadzona i zbilansowana dieta sprzyja sprawnej regeneracji powysiłkowej oraz rozwojowi upragnionej muskulatury. Zadbaj o ten jeden z najważniejszych filarów warunkujących odpowiedni rozwój oraz przyszłe sukcesy w sporcie.
Trec Isolate 100 - jeżeli poszukujesz tego typu odżywki, to nie możesz przejść obojętnie obok omawianego produktu. Przemawia za nim szeroko pojęta jakość, jak i szereg znakomitych smaków. Wszystko to podkreśla bezproblemowa rozpuszczalność, która gwarantuje odpowiednio wysoki poziom komfortu w codziennej suplementacji. Formuła wolna jest od innych frakcji białkowych niż izolat serwatki, dzięki czemu możesz być pewny jej pełnowartościowego charakteru.
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Jednorazową porcję preparatu - 30 g (1,5 miarki) rozpuścić w 200 ml wody lub mleka, używając do tego szejkera lub miksera.
Stosować 3 porcje dziennie.
W dni treningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja do 1,5 godz. po treningu oraz III porcja przed snem.
W dni nietreningowe: I porcja rano po przebudzeniu, II porcja pomiędzy posiłkami oraz III porcja przed snem.
Tabela składu
Zawiera substancję słodzącą.
| Porcja: | 30 g |
| Ilość porcji w opakowaniu: | 23 |
| Opakowanie: | 700 g |
| Masa netto: | 700.00 g |
| Wartość odżywcza / Informacja żywieniowa | ||
| na 30 g | % RWS* | |
| Wartość Energetyczna (energia) | 452 kJ / 107 kcal | 5 % |
| Tłuszcz | 0.1 g |
0 % |
| - w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.0 g |
0 % |
| Węglowodany | 0.8 g |
0 % |
| - w tym cukry | 0.1 g |
0 % |
| Białko | 25.7 g |
51 % |
| Sól | 0.3 g |
5 % |
| Izolat białka serwatkowego CFM | 27.5 g | - |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia.
Składniki: : 91,7 % izolat białka serwatkowego CFM [izolat białka serwatkowego (z mleka); emulgator (lecytyny)]; kakao w proszku1,2; substancja zagęszczająca (sól sodowa karboksymetylocelulozy); aromaty [w tym aromat kremu z orzeszków ziemnych2; naturalny aromat śmietany5,6 (zawiera mleko); aromat śmietankowo-waniliowy5 (zawiera mleko); naturalny aromat masła2,4 (zawiera mleko)]; 0,5 % jagoda liofilizowana3; 0,5 % truskawka liofilizowana4; substancja słodząca (sukraloza); regulator kwasowości (kwas cytrynowy)4; barwnik (beta-karoten)5
Dotyczy produktów o smakach: czekoladowy1, czekolady z kremem z orzechów ziemnych2, śmietankowo-jagodowy3, śmietankowo-truskawkowy4, śmietankowo-waniliowy5, białej czekolady6
Produkt może zawierać soję, zboża zawierające gluten, jaja, ryby, mięczaki orzeszki ziemne1,3,4,5,6 i orzechy.
Uwagi
OSTRZEŻENIA: Nie stosować w przypadku uczulenia na którykolwiek ze składników produktu. Produkt nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Nie stosować u dzieci, kobiet w ciąży i w trakcie laktacji. Zrównoważona dieta i zdrowy tryb życia są ważne.
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM, NUMER PARTII PRODUKCYJNEJ: [SS, DS] Patrz spód opakowania. [SACH] Patrz dolna część opakowania.
SPOSÓB PRZECHOWYWANIA: Przechowywać w suchym miejscu, w temp. 15–25°C, w zamkniętym opakowaniu, w sposób niedostępny dla małych dzieci. Chronić od światła i wilgoci. Po otwarciu spożyć w ciągu 3 miesięcy.
Producent: TREC NUTRITION Sp. z o.o., ul. inż. J. Śmidowicza 48, 81-127 Gdynia, POLAND.
Opinie
Kolagen to jeden z najczęściej wybieranych suplementów przez osoby dbające o zdrowy tryb życia, kondycję skóry i stawów. Coraz częściej na etykietach pojawia się...
Coraz więcej osób wybiera morsowanie, bo czuje po nim „reset” w głowie, przypływ energii i lepszą gotowość do działania. Zimna woda potrafi też świetnie uczyć kontroli...
Jelita potrafią być cichym centrum dowodzenia: wpływają na energię, odporność, samopoczucie, a nawet na to, jak Twoje ciało regeneruje się po treningu. Gdy mikrobiota...