- -0,38 pln

Maślan sodu a odchudzanie - czy wspiera proces?
Odchudzanie to temat wzbudzający ogromne zainteresowanie, a coraz więcej badań potwierdza, że zdrowie jelit ma istotny wpływ na kontrolę masy ciała. Kwas masłowy...
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Propozycja zastosowania: Rozgrzać piekarnik do 200°C. Wymieszać 1 porcję (120 g = 6 kopiastych łyżek) mieszanki w 80 ml (8 łyżek) wody oraz 30 g (3 łyżki) oleju słonecznikowego, do rozmieszania grudek. Piec 15 minut, następnie odstawić ciasto na 10 minut, a następnie pokroić. Można również przyrządzać z użyciem oleju kokosowego lub masła.
Uwagi
Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięte, w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Opinie
Odchudzanie to temat wzbudzający ogromne zainteresowanie, a coraz więcej badań potwierdza, że zdrowie jelit ma istotny wpływ na kontrolę masy ciała. Kwas masłowy...
Chcesz pozbyć się zmarszczek i zadbać o młodszy wygląd skóry? Kluczem może być odpowiednia suplementacja kolagenem – białkiem, które odpowiada za jędrność,...
Wyciskanie sztangi leżąc to jedno z najpopularniejszych ćwiczeń siłowych i główny wyznacznik siły górnej części ciała. Jeśli Twój progres na ławce zatrzymał się w...