
Najlepsze przepisy na buddha bowl – śniadaniowe i obiadowe bowle
Lubisz smaczne, proste i szybkie dania, które są jednocześnie zdrowe? Jeśli tak, to w Twoim codziennym menu powinno zagościć buddha bowl. Te kolorowe miski pełne...
Zalecane spożycie / sposób przygotowania
Propozycja zastosowania: Rozgrzać piekarnik do 200°C. Wymieszać 1 porcję (120 g = 6 kopiastych łyżek) mieszanki w 80 ml (8 łyżek) wody oraz 30 g (3 łyżki) oleju słonecznikowego, do rozmieszania grudek. Piec 15 minut, następnie odstawić ciasto na 10 minut, a następnie pokroić. Można również przyrządzać z użyciem oleju kokosowego lub masła.
Uwagi
Warunki przechowywania: Przechowywać szczelnie zamknięte, w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu należy spożyć w ciągu 6 miesięcy.
Opinie
Lubisz smaczne, proste i szybkie dania, które są jednocześnie zdrowe? Jeśli tak, to w Twoim codziennym menu powinno zagościć buddha bowl. Te kolorowe miski pełne...
Potas to jeden z kluczowych minerałów odpowiadających za wewnętrzną równowagę organizmu, ale wymagający ścisłego kontrolowania jego poziomu. Zarówno niedobór, jak i...
Kreatyna i beta-alanina posiadają wiele pozytywnych właściwości wpływających na wydolność i zdrowie człowieka - zwłaszcza w odniesieniu do aktywności fizycznej, którą...