- BOGATE ŹRÓDŁO BŁONNIKA
- NATURALNE POCHODZENIE
- WSPIERA PRAWIDŁOWĄ PRACĘ UKŁADU POKARMOWEGO
- ZWIĘKSZA POCZUCIE ZAPEŁNIENIA W ŻOŁĄDKU
Babka jajowata jest spotykana na bardzo dobrze nawodnionych i nasłonecznionych obszarach, np. w Indiach i Brazylii. Zawiera bardzo dużo naturalnego błonnika, który zbawiennie wpływa na organizm. Wiąże wodę i pęcznieje w żołądku sprawiając, że człowiek czuje się „pełny”.
Intenson Babka jajowata (łupiny) jest preparatem naturalnego pochodzenia, którego zastosowanie znane jest od wieków. Często jest stosowana ze względu na swój wpływ na pracę jelit. Babka jajowata ułatwia pasaż jelitowy oraz może pomóc w kontroli poziomu cholesterolu we krwi
INTENSON BABKA JAJOWATA – NATURALNE WSPARCIE PRACY JELIT.
Zalecane spożycie / sposób przygotowania:
Produkt przeznaczony do spożycia po uprzednim przygotowaniu: ½ łyżki babki jajowatej zalać szklanką ciepłej wody, odstawić na ok. 20 minut. Tak przygotowany napar wypić. Można również stosować do zagęszczania potraw. Podczas spożywania produktu, należy pić duże ilości wody, co najmniej 2l płynu. Należy przyjmować 2 razy dziennie - rano i wieczorem. Można mieszać z babką płesznik w proporcjach babka jajowata 80%, babka płesznik 20%. Nieprzeznaczony dla niemowląt i małych dzieci. Nie stosować u osób, które wcześniej przeszły operacje jelit lub mają anomalia anatomiczne, niedrożność jelit.
Napisz swoją opinię